Piškotki in zasebnost

Datum zadnje spremembe: 20. februar 2019.

O piškotkih na strani

Na spletni strani za namene anonimiziranega in agregiranega spremljanja obiskov uporabljamo piškotke (eng. cookies) ponudnikov Squarespace in Google Analytics. Če želite onemogočiti tovrstne piškotke, jih lahko izklopite v svojem spletnem brskalniku ali uporabite vtičnik kot je denimo Privacy Badger.

Obvestilo o varstvu zasebnosti

Kot je to običajno, strežniki ponudnika gostovanja (Squarespace) in analitike obiskov (Google Analytics) pri vsakem obisku spletne strani artesia.si zabeležijo vaš IP naslov, vendar se ta podatek uporablja zgolj za agregirano analizo obiskov spletne strani.

Pri uporabi obrazca za povpraševanje se vaši podatki, vključno z imenom in e-poštnim naslovom, posredujejo neposredno na e-poštni naslov info@artesia.si ter niso shranjeni drugje kot na e-poštnem strežniku. Kontaktni obrazec je zgolj vmesnik za pošiljanje e-pošte in ne služi zbiranju osebnih podatkov za promocijske namene.

Ostalih osebnih podatkov na spletni strani ne zbiramo.

Vse morebitne spremembe glede zbiranja in obdelave vaših osebnih podatkov bodo objavljene na tej strani, kjer lahko vedno najdete najnovejšo različico obvestila o varstvu zasebnosti. V primeru dodatnih vprašanj nam lahko pišete na naslov info@artesia.si.